Junior Assistent Accountant (fulltime, 40u)

Ben jij een startende finance professional die niet kan wachten om in een rap tempo super veel te leren en praktijkervaring op te doen? Bij Van Laarhoven & Partners zijn we op zoek naar financiële talenten om ons team te komen versterken.

Over ons en de functie
Als administratief en fiscaal advieskantoor met vestigingen in Waalwijk en Wijk en Aalburg is het onze missie om klanten van dienst te zijn op het gebied van o.a. boekhouding, fiscale aangiften, jaarstukken, financieel advies en fiscale optimalisatie. Momenteel werken we met zes medewerkers, maar omdat we snel groeien en ook onze nieuwe klanten optimaal willen bedienen zoeken we nieuwe collega’s.

Als Junior Assistent Accountant ben je verantwoordelijk voor jouw eigen 40-tal klanten. Naast het fungeren als contactpersoon verwerk jij hun volledige financiële administratie. Op een gemiddelde werkdag verwerk je ingekomen stukken van klanten, werk je administraties en/of loonadministraties bij, heb je telefonisch of per e-mail contact met een van de aan jou toegewezen relaties en stem je af met je collega's. Afhankelijk van je ervaring behoren ook het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften tot je takenpakket. Samenwerken is belangrijk: je collega's staan altijd klaar om je te ondersteunen bij vraagstukken of bijzonderheden. Alles om de klant de beste dienstverlening te kunnen bieden.

Wat heb jij te bieden?
In deze rol van Junior Assistent Accountant ben jij het directe aanspreekpunt van een aantal klanten, waarvoor het van belang is dat je over goede communicatieve vaardigheden bezit. Je weet jouw klanten professioneel advies te geven en voert hun administratie gedegen uit. Je werkt nauwkeurig en bent analytisch sterk. Daarnaast werk je met veel plezier in teamverband en heb je commercieel inzicht. En verder:

  • Ben jij afgestudeerd (HBO) richting accountancy, bedrijfsadministratie of bedrijfseconomie
  • Bezit je over de juiste kennis en ervaring over salarisadministratie/basisbeginselen arbeidsrecht. Een afgeronde opleiding (SPL) op dit gebied is een pré. Geen ervaring op dit gebied maar wel bereid om het te leren? Geen punt, die kans bieden we je graag.
  • Idealiter heb je ook een aantal jaar werkervaring als financial. Is dat niet het geval? Reageer alsnog! Wij bezitten over de juiste kennis en ervaring om jou snel verder te brengen in dit vak.

Wat bieden wij?
Een mooie kans om jezelf in sneltreinvaart te ontwikkelen tot finance professional, dankzij goede begeleiding door ervaren collega’s en direct een mooie uitdaging. Daarnaast kom je te werken binnen een jong en enthousiast team. En verder:

  • Een salaris tussen €2.500,- en €3.000,- per maand (o.b.v. 40 uur per week) afhankelijk van ervaring en opleiding.
  • Reiskostenvergoeding en overige voorwaarden zijn marktconform

Interesse?
Als je vragen hebt over de vacature van Junior Assistent Accountant horen wij dat graag! Neem contact op met eigenaar Willem Luijk via deze site. Direct solliciteren is natuurlijk ook mogelijk. Mail hiervoor direct je motivatie en CV naar willem@vanlaarhovenenpartners.nl.  

 

Indicatie startdatum: 01-11-2021


Netjes en verzorgd werken