De juiste boekhouder voor uw Jaarrekening en Financiƫle rapportages

Accountant of administratiekantoor: Wat heb ik nodig?

Maar weinig bedrijven zijn verplicht tot een accountantscontrole op hun jaarrekening, sterker nog: vrijwel geen enkel MKB-bedrijf, laat staan een zzp-er, eenmanszaak of VOF. In veruit de meeste gevallen is een administratiekantoor dus prima geschikt om uw jaarrekening en andere financiële rapportages samen te stellen.

Dat er geen accountantscontrole verplicht is betekent niet dat betrouwbare cijfers niet belangrijk zijn voor een onderneming. Wij vinden dat onze rol niet alleen het samenstellen van de jaarrekening is, maar vinden ook dat het begeleiden van de organisatie veel aandacht vereist. Tijdens het samenstellen van de jaarstukken verzamelen wij namelijk waardevolle informatie over de organisatie en haar processen.

Na dit proces geven wij praktische tips en adviezen om tot een nog betere bedrijfsvoering te komen. Verder zal vanzelfsprekend alle periodieke rapportage (iedere maand of kwartaal) afgestemd zijn op uw behoefte. U zult bij Van Laarhoven & Partners geen rapportages krijgen waar u weinig mee kunt. Als u voor ons kantoor besluit, kiest u voor optimale financiële rapportages waardoor u zich kunt richten op wat u goed kunt: ondernemen!


praktische tips en adviezen