Administratie & Online boekhouding: zelf doen of uitbesteden?

Uw boekhouding goedkoop en efficiënt "Online" bijhouden? Wij helpen u op weg.

Het voeren van een administratie en het voldoen aan allerlei (fiscale) verplichtingen neemt veel tijd in beslag. Tijd die veel ondernemers liever besteden aan hun onderneming en klanten. U zult echter versteld staan van wat u zelf kunt bijdragen aan dit proces, al is het maar het simpelweg inboeken van de inkoop- en verkoopfacturen. En bijkomend voordeel is dat u uw boekhouding beter leert kennen.

Wij bieden een compleet administratief dienstenpakket en zijn gespecialiseerd in het begeleiden van klanten bij hun dagelijkse administratieverwerking. Daarbij maken wij gebruik van alle beschikbare technologieën en diensten die boekhouden tegenwoordig een stuk eenvoudiger en minder tijdrovend maken.

Als klant bij ons kantoor is voor u alles mogelijk qua invulling van de administratie. Wij benoemen hier onder de twee uitersten:

  1. U kunt alles zelf doen: wij leggen u precies uit hoe u de door ons gebruikte software (Snelstart) effectief en goed kunt gebruiken. U laat ons alleen uw werk controleren en alle benodigde aangiftes verwerken. Wij geven u praktische feedback zodat u zo efficiënt mogelijk werkt en u bespaart op deze manier een hoop tijd en kosten.
  2. Uiteraard kunt u ook met een gerust hart de gehele administratie aan ons uit handen geven. Onze ervaren medewerkers verwerken uw administratie snel, maar op de juiste wijze. Dit alles met behulp van alle moderne technieken die tegenwoordig beschikbaar zijn. Wij lopen hierin al een aantal jaren voor op andere kantoren.

Alle vormen die hier tussenin zitten of die u zou wensen zijn mogelijk. U heeft de regie. Wij zijn flexibel, alles is bespreekbaar.

Uw administratie komt op een veilige wijze online te staan, waarbij zowel u als wij in dezelfde administratie kunnen werken. Gewoon tegelijk, zonder vervelende procedures en onmogelijkheden, zonder backups en lastige accorderingsmethoden.

Doet u veel zelf maar heeft u het tijdelijk of zelfs structureel te druk om uw administratie op een goede manier bij te houden? Door onze manier van werken is een berichtje van u voldoende om het werk door ons kantoor te laten doen. Van de een op de andere dag.
Andersom werkt het natuurlijk ook: heeft u alles aan ons uitbesteed maar heeft u een periode waarin de opdrachten of verkopen wat tegen vallen? Ook dan kunt u simpelweg aangeven zelf weer het een en ander te gaan doen. Wij helpen u dan graag op gang.

Een eerlijke en transparante samenwerking met onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteindelijk betaalt zich dat altijd terug, daar zijn wij van overtuigd!

Voor uitgebreidere informatie over onze werkwijze kunt u contact met ons opnemen.


Meer tijd om te ondernemen