Erfenis & Belasting (erfbelasting)

U moet belasting betalen over een erfenis, maar u heeft hulp en fiscaal advies nodig bij het invullen van de aangifte?

Wij hebben ons gespecialiseerd in de aangifte erfbelasting (successierecht). Onze fiscale afdeling heeft de kennis en ervaring in huis voor de juiste en volledige invulling van uw aangifte erfbelasting. Daarbij zijn wij ruim goedkoper dan de gemiddelde notaris; wij verzorgen uw aangifte erfbelasting al vanaf € 200,–.

Wilt u een specialist in het erfrecht en de successiewet die voor u de aangifte erfbelasting verzorgt? U kunt dan geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zijn u graag van dienst!

Indien u akkoord gaat met onze prijsopgave kan er een afspraak worden gemaakt voor het verzorgen van uw aangifte erfbelasting. Zowel de afspraak als de prijsopgave zal hierna schriftelijk aan u worden bevestigd. Gelijk met deze bevestiging zenden wij u een lijst waarop staat vermeld welke gegevens u (zo veel als mogelijk) dient te verzamelen.

Bij u thuis of op ons kantoor zullen wij – in overleg met u – de aangifte erfbelasting invullen. U houdt zelf zicht op het invullen van de aangifte erfbelasting; wel zo prettig! Hiernaast maken wij voor u een duidelijke en overzichtelijke opstelling van de ingevulde aangifte erfbelasting. Hiermee kunt u in één oogopslag zien hoe groot de nalatenschap is; maatwerk is gegarandeerd.
Desgewenst zijn ook de eventuele werkzaamheden voor de erfenisverdeling door ons te verrichten. Ook voor deze werkzaamheden bieden wij vakmanschap en een heldere prijsstelling.


belasting erfenis / erfbelasting