Ervaren (Assistent)controller/Administrateur (32-40u)

Bedrijfsomschrijving
Van Laarhoven & Partners is een volledig digitaal en modern administratie- en fiscaal advieskantoor met vestigingen in Waalwijk en Wijk en Aalburg.

Het is onze missie om onze klanten een uitmuntende dienstverlening te bieden en te zorgen voor een correcte afhandeling van allerlei fiscale en administratieve zaken. Momenteel werken we met 6 medewerkers die iedere dag die missie proberen waar te maken.

Op een gemiddelde dag binnen ons kantoor verwerk je ingekomen stukken van klanten, werk je administraties en/of loonadministraties bij, heb je telefonisch/per e-mail contact met een van jouw relaties en stem je werkzaamheden af met je collega's. Voor jou als meer ervaren collega komen daar eventueel diverse managementtaken binnen kantoor en het bewaken van o.a. de kantoorplanning bij.

Samenwerken is belangrijk: je collega's (o.a. onze in-house fiscalist) staan altijd klaar om je te ondersteunen bij vraagstukken of bijzonderheden, alles om de klant de beste dienstverlening te kunnen bieden. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning en wordt er gebouwd aan een prettige werkomgeving en -sfeer. Een collega die zich prettig voelt presteert beter. 

Functieomschrijving
In deze functie ben je binnen ons team verantwoordelijk voor het contact met en het verwerken van de financiële administratie van zo'n 50-tal relaties van relatief grote omvang/complexiteit. Je stelt hun jaarrekeningen samen; verwerkt de gegevens die daarvoor benodigd zijn en verzorgt gedurende het jaar alle voorkomende fiscale aangiften van deze relaties. Als vaste contactpersoon ben jij het aanspreekpunt en het visitekaartje van ons kantoor.

Voor het onderhouden van de diverse financiële administraties en verwerking van de salarisadministratie werk je samen met een of meerdere assistent-controllers/administrateurs en een ervaren fiscalist waarbij jij je hoofdzakelijk kunt richten op de hoofdlijnen en de belangrijke (proactieve) adviesfunctie naar de relaties toe die bij ons kantoor hoog in het vaandel staat.

Vanwege de ambities en de groei van ons kantoor zijn we bij voorkeur op zoek naar een persoon tussen de 30-40 jaar waarmee we de komende 10+ jaar samen aan een solide kantoorbezetting kunnen bouwen.

Functie-eisen
Je hebt minimaal een afgeronde opleiding HEAO-AC-BE / HBO-opleiding richting accountancy en bij voorkeur diverse jaren werkervaring. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden; je vindt het plezierig om in een team te opereren, je kunt commercieel denken en werkt zeer nauwkeurig.

Bij voorkeur heb je tevens kennis en ervaring op het gebied van salarisadministratie/basisbeginselen arbeidsrecht en heb je hiervoor een of meerdere opleidingen afgerond.

Wat bieden wij?
Een uitdagende en afwisselende baan voor een modern en volledig digitaal kantoor. Je komt terecht in een informele en professionele werkomgeving binnen een jong en enthousiast team van collega’s. Doorgroeimogelijkheden naar een (aanvullende) rol als teamleider behoort tot de mogelijkheden. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de functie.

Interesse?
Wil jij onze nieuwe collega worden? Mail dan snel je motivatie en CV naar willem@vanlaarhovenenpartners.nl . Vermeld in je motivatie duidelijk of je parttime of fulltime beschikbaar bent.

Parttime uren: 32-40 per week

Verwachte startdatum: 1-9-2021


Netjes en verzorgd werken