Vereniging van Eigenaren (VvE's)

Ons kantoor is uw partner voor het beheer van Vereniging van Eigenaren (VvE's)!

Een VvE is een wettelijke vereniging van appartementseigenaren waarin normaliter alle gemeenschappelijke zaken van één appartementencomplex geregeld worden. Goed beheer van een vereniging van eigenaren begint volgens ons bij u, de eigenaar-bewoner. Dat dit een hele opgave is, realiseren wij ons maar al te goed. Vooral voor kleine VvE’s (ca. 2 tot 15 appartementen) kan het beheer een probleem zijn. Maar ook grotere VvE's hebben behoefte aan (administratieve) ondersteuning die wij hen kunnen aanbieden.

Onze filosofie is om een vereniging te brengen tot een kwaliteitsniveau waarbij persoonlijke aandacht hoog in ons vaandel staat. Wij kunnen deze kwaliteit, tegen een zeer scherpe prijs, garanderen mede door de persoonlijke manier van aanpak. Iedere VVE heeft een duidelijk aanspreekpunt binnen ons kantoor. Zo staat u in direct contact met uw beheerder!

Onderstaande zaken worden door ons kantoor op vakkundige wijze uitgevoerd:

Administratief VvE-beheer
Door het administratief beheer aan ons uit te besteden bent u verzekerd van een soepel en betrouwbaar verloop van de financiële stromen binnen uw vereniging. Wij dragen zorg voor het betalen van de facturen, het innen van de VvE-bijdragen en het opstellen van de jaarrekeningen.
Technisch VvE-beheer 
Het technisch beheer van de Vereniging van Eigenaars bestaat uit drie hoofdtaken. Te weten: service, dagelijks en planmatig (vastgelegd in een MeerJaren OnderhoudsPlan (MJOP) onderhoud.
Formeel VvE-beheer 
Jaarlijks dient de vergadering van eigenaars te worden voorbereid, georganiseerd en genotuleerd. De leden van de Vereniging van Eigenaars dienen regelmatig van informatie te worden voorzien. Individuele eigenaars dienen met hun vragen, opmerkingen en reparatieverzoeken op een centraal punt terecht te kunnen. Het bestuur vanuit de eigenaars van een vereniging overlegt regelmatig met de beheerder over de voortgang.


Kwaliteit voor iedere VvE